Diferencia entre revisiones de «Cheese whey generation, management and potential for biogas production in Mexico and the State of Jalisco»

Página creada con «{{divpagina}} {{ficha}}<div class="img_ficha"> 150px|izquierda </div> Arellano García, Luis, Valentín Flores-Payán y Cindy McCulligh, 2024, Cheese whey generation, management and potential for biogas production in Mexico and the State of Jalisco, ''International Journal of Sustainable Engineering'', vol. 17, núm. 1, pp. 51–63, ISSN: 1939-7046 DOI: https://doi.org/10.1080/19397038.2024.2417018 '''Palabras clave''': :Cate…»
 
Sin resumen de edición
 
Línea 1: Línea 1:
{{divpagina}}
{{divpagina}}
{{ficha}}<div class="img_ficha">
{{ficha}}<div class="img_ficha">
[[Archivo:Mccullig-biogas.jpg|150px|izquierda]]
[[Archivo:Mccullig-biogas.jpg|150px|izquierda|link=https://{{servername}}/Cheese_whey_generation,_management_and_potential_for_biogas_production_in_Mexico_and_the_State_of_Jalisco]]
</div>
</div>
Arellano García, Luis, Valentín Flores-Payán y [[Cindy McCulligh]], 2024, [[Cheese whey generation, management and potential for biogas production in Mexico and the State of Jalisco]], ''International Journal of Sustainable Engineering'', vol. 17, núm. 1, pp. 51–63, ISSN: 1939-7046 DOI: https://doi.org/10.1080/19397038.2024.2417018
Arellano García, Luis, Valentín Flores-Payán y [[Cindy McCulligh]], 2024, [[Cheese whey generation, management and potential for biogas production in Mexico and the State of Jalisco]], ''International Journal of Sustainable Engineering'', vol. 17, núm. 1, pp. 51–63, ISSN: 1939-7046 DOI: https://doi.org/10.1080/19397038.2024.2417018

Revisión actual - 14:48 17 ene 2025